Oliva Étterem – Veszprém
Mediterrán hangulat Veszprém történelmi városrészében, finom borok, nemzetközi és hagyományos ízek – ha erre vágytok, az Oliva Étteremben a helyetek. A hely érdekessége az arcképcsarnok, ahol az étteremben megfordult közéleti személyiségek, művészek és borászok képe díszíti a falat.
LaBor Bistro – Tokaj
Tokajról nektek is biztosan a bor ugrik be először, de ha ennétek is egy jót, látogassátok meg a LaBor Bistrot. Friss, kézműves alapanyagokból készült ételeik, szezonális ebédjük egybekötve egy borkóstolással ideális hétvégi programnak bizonyul, a jó idő beköszöntével.
Trifla Ivó & Konyha – Eger
Igazi vidéki hozzávalókból készült fogások várnak rátok Eger főutcáján, a Trifla Ivó & Konyhában. Szarvasgomba, szilvásváradi pisztráng, és az egri sajtok kihagyhatatlan étkei a környéken kirándulóknak. Természetesen itt is érdemes elfogyasztani egy pohár egri bort az ebéd mellé.
Anyám Tyúkjai Háztáji Éléskamra És Kifőzde – Szeged
Szeged nyüzsgő központjában, egy több mint 200 éves műemlék étteremben kapott helyet az Anyám Tyúkjai. A teraszon ülve élvezhetitek a város pezsgését, a tavaszi napfényt, és az évszakokkal változó étlap kínálatát. Az üzletben található éléskamrából pedig a környék termelőinek portékáját vihetitek haza.
Komló Étterem – Gyula
Art deco környezetben hazai és regionális ételekkel várja vendégeit a Komló Étterem Gyulán. A hagyományos és a reform ízek kedvelői egyaránt találnak itt kedvükre valót. A mediterrán kávézó-teraszon érdemes megkóstolni a helyi manufaktúrák pálinkáit vagy egy finom pohár bort is.