Hogyha nékem sok pénzem lesz... 31 mesebeli szálloda!

  • szállás
  • 2018.12.10
    11:53
  • repjegykiraly.hu
Mi történik, ha fogunk egy gyönyörű szigetet, szikrázó fehér homokos strandokat, égbenyúló pálmákat és kristálytiszta morajló tengert? Plusz mindehhez hozzáadunk gyönyörű, modern szállodákat, privát medencékkel és hatalmas teraszokkal, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a naplementére? Létrejön egy valódi földi paradicsom, mi pedig összegyűjtöttük a legszebb luxusszállodákat! Nézd meg őket te is!

Mandapa, Ritz-Carlton Reserve (Bali, Indonézia)

A mandapai Ritz Carlton szálloda egyesít mindent amit annyira szeretünk Baliban – a tipikus indonéz építészetet, a dzsungelt, a kulináris finomságokat és fakultatív programok több tucatját kínálja. Tökéletes helyszín lehet esküvőre is, a képek miatt nem kell aggódnod, itt aztán nem lehet előnytelent készíteni.

Four Seasons Resort, Bora Bora (Motu Tehotu, Bora Bora, Francia Polinézia)

Fejest ugrani közvetlenül a bungalódból a türkizkék tengerbe? A fényűző Four Seasons Resort Bora Borakilátásai varázslatosak, a tenger és a lagúnák, valamint a fenséges Mount Otemanu.

Koro Sun Resort (Northern Division, Fiji)

Ez az üdülőhely egy kókuszültetvényen helyezkedik el a lagúna szélén. A Koro Sun Resort nemcsak egy átlagos luxusszálloda, búvárkodási lehetőségeket és számos programot is kínál.

Amilla Fushi (Maldív-szigetek)

Egyszer muszáj lesz kipróbálni a Maldív-szigeteki bungalókat és az Amilla Fushi szálloda nem okoz csalódást!

Four Seasons Resort Bali at Sayan (Bali, Indonézia)

Mélyen Bali erdeiben Sayanban található a Four Seasons Resort Bali, ami olyan, mint egy zen-palota. A szálloda a rizsföldek és a buja trópusi kertek völgyében fekszik. Itt aztán a test és a lélek is megpihen.

Gili Lankanfushi Maldív-szigetek

Nehéz eldönteni mi tetszene jobban a víz felszínén lévő függőágy vagy az esti szabadtéri mozi? Az Indiai-óceán újabb varázslatos szállodái közé sorolnám a Gili Lankanfushi-t.

Soneva Kiri (Ko Kut, Trat, Thaiföld)

Az egyik családbarát trópusi üdülőhely Thaiföldön, Soneva Kiri teljesen elvarázsol kicsiket és nagyokat egyaránt. A dzsungel mélyében megbúvó hotel minden szobája privát terasszal és medencével rendelkezik.

Finolhu (Maldív-szigetek)

Egy kis retro, egy kis ragyogás és mindezt trópusi környezetben, a Finolhu szálloda a Maldív-szigeteken kiváló választás párok, családok és baráti társaságok számára egyaránt. A víz feletti bungalók mellett, a szigeten is megszállhatsz, csalódást egyik sem okoz, az már biztos.

Rayavadee Krabi (Thaiföld)

Mészkősziklák, kókuszdiók, titokzatos dzsungel, égbenyúló pálmafák és csillogó türkizkék tenger veszi körül ezt a thai rejtekhelyet. Csak hajóval érhető el a szálloda és a Rayavadee Krabi-ba való megérkezés önmagában egy hatalmas kaland.

Soneva Fushi (Maldív-szigetek)

Ha szóba kerül a Maldív-szigeteken található Soneva Fushi, akkor máris privát rezidenciák és luxusvillák jutnak eszembe. Pihenj saját trópusi oázisodban, miközben az Indiai-óceánt bámulva kókuszvizet kortyolgatsz.

Maalifushi By COMO (Maldív-szigetek)

Végy egy mély lélegzetet és mondd utánam: “Megérdemlek egy utazást a Maldív-szigetekre idén télen.” Valójában nem tudok jobb újévi programot ajánlani, mint ördögrájákkal és kalapácsorrú cápákkal úszni a Maldív-szigeteki vizekben, mindezt még tökéletesebbé teszi a Maalifushi By COMO szálloda.

Coco Prive Private Island (Kuda Hithi, Maldív-szigetek)

Ha a telet egy igazi luxusnyaralással kezdenéd egy privát szigeten akkor a Coco Prive neked lett kitalálva. Saját jachtod lesz, öt villád, hatalmas medencével, séfed aki a legfinomabb ételeket készíti majd és terapeutád, aki rendberakja minden megfeszült izmod. Ja és majd elfelejtettem, valójában az egész sziget csakis a tiéd lesz.

Six Senses Yao Noi (Koh Yao Noi, Thaiföld)

A Six Senses Yao Noi-ban ébredve az az érzés fog el, mintha csak egy filmben lennél. A hely annyira gyönyörű, hogy már szürreális, de csípd meg magad. Ez a lenyűgöző luxus üdülőhely a thaiföldi Phang Nga-öbölben óriási zöldövezetben fekszik.

Andaz Mayakoba (Quintana Roo, Mexikó)

Ha Tulumban nyaralnál, de szeretnél tömegek nélkül henyélni, akkor Mayakoba remek alternatíva. A Cancun és a Tulum között elhelyezkedő Quintana Roo luxusszállodái lenyűgöző strandok mellett fekszenek és csendesebb, exkluzív hangulatot nyújtanak. A tengerpart mentén található az Andaz Mayakoba, ahol a lakosztályok üvegfalúak és a Karib-tengerre néznek.

The Brando (‘Ārue, Windward-szigetek, Francia Polinézia)

Kinek ajánlom? Kalandvágyó utazóknak, akik imádnak sportolni, búvárkodni, snorkelezni, kerékpározni. A Francia Polinézia területén található The Brando szálloda a luxus szinonimája és az érintetlen strandoké.

Amanyara (Turks- és Caicos-szigetek)

Újabb privát szálloda, ahol olyan fényűző üdülésben lehet részed, hogy szinte az eszed megáll. A padlótól a mennyezetig érő ablakok, a kültéri zuhanyzók és a faházak csúcsminősége garantáltan levesz a lábadról.

Grace Bay Club (Turks- és Caicos-szigetek)

A Turks és Caicos nyugati oldalán levő Grace Bay Club számos díjat nyert és a legjobb karibi üdülőhelyek között is megtalálható, nem nehéz megérteni, miért. Nyaralni ezen az üdülőhelyen annyit jelent, hogy egy pompás lakosztályban vagy villában szundikálsz és a Karib-térség egyik legjobb tengerparti szállodája az otthonod.

Siama Hotel (Lungsod ng Sorsogon, Kabikulan, Fülöp-szigetek)

Ha nyaralásod során csakis ízletes ázsiai ételeket kóstolgatnál, imádod a minimalista építészetet és békés tartózkodásra vágysz, akkor nagy valószínűséggel befutó lesz a Siama Hotel. A Fülöp-szigeteki pálmafákkal körülvett 30 szobás butikhotel rózsaszín homokos strand szomszédságában fekszik és kristálytiszta víz veszi körül.

Hamilton Island Beach Club (Whitsundays, Queensland, Ausztrália)

Már számos strandot bejártál, de valljuk be a Whitsunday-szigeteki Whitehaven silica homokos strandjai káprázatosak. Bár Whitehaven-en nem lehet megszállni, a Hamilton-szigeten lévő Beach Club tágas lakosztályai viszik a pálmát.

Phulay Bay, A Ritz-Carlton Reserve (Thaiföld)

A trópusi esőerdők, gyönyörű strandok és vízesések között helyezkedik el, a Phulay-öböl luxus oázisa. Járd be a szálloda minden zugát, a kert és medence is elbűvölő, sétálj a tengerparton és nézd meg a naplementét, mert minden pénzt megér.

El Nido Resorts (El Nido, MIMAROPA, Fülöp-szigetek)

Négy luxusszálloda, ami a Fülöp-szigetek csodás szigetein kaptak helyet. Függetlenül attól, hogy mészkő sziklák, színes zátonyok, türkiz lagúnák vagy esőerdők ösvényeinek felfedezésére indulsz, mindenkit rabul ejtenek ezek az ökológikus szállodák.

Conrad Maldives Rangali Island (Maldív-szigetek)

Vaú, vaú, vaú, kész, vége. Ez a lenyűgöző luxusszálloda egy víz alatti étteremmel is büszkélkedhet! Tessék?! És egy víz alatti borospincével, ahol 20 000 palackot tárolnak?! Rangali-sziget egy valódi földi paradicsom.

Six Senses Laamu (Maldív-szigetek)

Az Indiai-óceán közepén fekvő Laamu Atoll tetején húzódó üdülőhely teljesen új értelmet ad a “félreeső” kifejezésnek. Ha a vízfeletti villák és a hihetetlenül friss tengeri gyümölcsök vágyaid netovábbja, akkor a Six Senses Laamu lesz a befutó.

Alila Villas Uluwatu (Bali, Indonézia)

Már jártunk Bali mélyében, de most jöjjön egy tengerparti csoda Uluwatuban. A szálláshely modern, elegáns és közvetlenül Indonézia gyönyörű tengerpartján található.

Rosewood Baha Mar (Nassau, New Providence, Bahamák)

Az elegáns, gyönyörű és tökéletesen helyen fekvő Rosewood Baha Mar az a hely, ahol mindenki el szeretne tölteni legalább egy hetet.

Four Seasons Resort and Residences Anguilla (Anguilla)

Ez az ultra-luxus üdülőhely több étterem,bár, medence, pihenő zónák és gyönyörű szobák otthona. A naplemente során megjelenő narancsos színek és a türkizkék tenger keveréke tökéletes párosítás.

Amanpulo (Fülöp-szigetek)

A földi paradicsomok nyomában rábukkantunk Amanpulora a Fülöp-szigeteken. Ez a lenyűgöző Amanpulo üdülőhely közvetlenül a fehér homokos strandon fekszik.

Kamandalu Ubud (Bali, Indonézia)

Bali mindenkinek tartogat egy kicsit, aki el szeretne menekülni a télből, és ez az üdülőhely az egyik kedvencünk. A villák gyönyörűek, néhánynak saját privát medencéje van és a masszázsok, gyógyfürdő és a a helyi panorámák, ah lélegzetelállítóak.

COMO Parrot Cay (Providenciales, Turks- és Caicos-szigetek)

Ez a idilli karibi szálloda a Papagáj homokzátonyon, egy magánszigeten csücsül. A Parrot Cay Estate villái saját medencével, verandával és saját stranddal rendelkeznek, kifinomult otthoni hangulattal. Nem szabad kihagyni a díjnyertes fürdőt sem!

Viceroy Bali (Indonézia)

Mint király az esőerdőben – pontosan így fogod magad érezni ebben a varázslatos környezetben, a hotelt élénk növényvilág, vadon élő állatok és több hektárnyi esőerdő veszi körül.

Keemala (Kathu, Phuket, Thaiföld)

Egy percig sem fog eszedbe jutni a fogcsikorgató hideg, miközben Keemala medencéjében csobbansz. Ilyenfajta luxust a lombkoronák között sehol máshol nem tapasztalhatsz.