India festői partján

Egy igazi különleges helyre utaznál? Szeretsz ismeretlen tájakat felfedezni? Akkor nem maradhat ki India rejtett kincse – Goa.

Ismerd meg India legkisebb államát Goát, melyet sokan kis Portugáliának is neveznek. Egy igazi turistaparadicsom, ahol számos szórakozási lehetőség vár rád, mint a delfinekkel úszás, elefántfürdetés, vízesések, csónakázás a lagúnákban, portugál építmények, hamisíthatatlan indiai ételek, vagy csak lazulás és fürdőzés az Arab-tenger egyik romantikus partján. Goa számos luxus szállások széles választékát kínálja megfizethető áron.

Goa nagy vonzereje a helyi templomok és óvárosok, de a legismertebb strandokról sem szabad megfeledkezni. Ha Goára látogatsz, akkor feltétlenül látogass el az Orient gyöngyszemében fekvő Baga Beach-re, amely Goa legnépszerűbb strandjának számít. Baga Beach a vízi sportokról, búvárkodási lehetőségekről és a szórakozásról ismert. Érdemes sétálgatni és fürdőzni a Calangute beach-en, amely a népszerű Candolin üdülőközpontban fekszik. De ha igazán lüktető, bulizós strand hangulatra vágysz, akkor feltétlenül látogasd meg a Colva Beach-et.

A Qatar Airways turista osztályán tökéletes kényelemben repülhetsz. Utazásod során garantált a fedélzeti ellátás, a remek szórakoztató rendszer (filmek, mesék, játékok) és az ár tartalmazza a 30 kg-os feladott poggyászt is.