Tudod, mi a tökély? All Inclusive Mexikó magyar nyelvű fakultatív programokkal

  • külföld
  • 2019.11.22
    13:44
  • repjegykiraly.hu
Fejed fölött pálmafák, feneked alatt egy strand puha homokszőnyege, nyelveden a chili íze, orrodban a dzsungel párája, füledben a nagyvárosok nyüzsgése és a szívedben a végtelen lustálkodás utáni vágy. Hol vagy? Na még szép, hogy ez itt Mexikó! Az ország, mely őrzi Frida Kahlo nyomait, és amely a változatosság szó könyvtani példája, főleg, ha a természeti szépségeit nézzük: sűrű esőerdők, kaktuszokkal teleszórt sivatagok, homokos strandokkal és a vad lagúnákkal övezett 10000 km hosszú tengerpart, de a temperamentumos lakosai életének java is főleg a szabad ég alatt zajlik.

Milyen a királyi pihenés? Megtudod a Maya Riviérán

Azoknak, akik a pihenést komolyan veszik és szó szerint, nagyon forrón ajánljuk a Maya Riviérát. Csak kevés olyan hely van a világon, mely felvehetné a vele a versenyt a strandon való lustálkodásra ideális feltételeivel. Hiszen itt a tengerpart egyenlő a mindennapi élettel, beleértve a felszín alatt rejtőző természeti kincsek gyönyörű világát is. A Riviéra alapvetően egy 135 kilométer hosszú partvidék, Puerto Morelos-tól Tulumig. A hely nagyon gyorsan fejlődik, egyre több lehetőséget kínál vad bulikra, ennek ellenére még mindig képes megőrizni a kis halászfalva által kínált nyugalmat is. És az emlékművei! Azok még emlékeznek a maják idejére is…

Ha vágynál egy kis változatosságra, elugorhatsz egy vad éjszakára Tulumba. Vagy például egy vacsorára Kankunba, ahol van minden: pizza, tészta, spanyol paella, amerikai hamburger, friss hal, indiai curry, sushi, mindez kiváló minőségben még a legkisebb tengerparti büfében is. Bár mi tudunk ajánlani valamit, ami lehetővé teszi azt, hogy az étkezés miatt egy pillanatra sem fog fájni a fejed. Csak olvass tovább.

Ajánlatunk: egzotikus nyaralás Mexikóban, a varázslatos Maya Riviérán, közkedvelt négycsillagos hotelben all inclusive ellátással és magyar nyelvű fakultatív programokkal. A Viva Wyndham Maya 4* hotelben nem fogsz csalódni. Bár orrod előtt lesz a kék tenger, közvetlenül a komplexumban, ha éppen még a pár lépés távolság is nagynak tűnik majd egy reggelen, hűsölhetsz a szállodai medencék szélén vagy a hűvös bár pultjánál is. Közben az alakodat is formában tarthatod, ha nagyon akarod, van itt edzőterem, aerobic, motor nélküli vízi sportok, strandröplabda, tenisz, asztalitenisz és darts. Ha gyerekekkel utazol, őket szeretettel várják a gyerekmedencéhez, a játszótérre, a miniklubba, sőt, egy minidiszkó is szórakoztatja majd a legfiatalabb kirándulókat. A wellnessközpontban jacuzzi és szauna áll rendelkezésre, felárért masszázsok vehetők igénybe.

Magyar állampolgárok vízum nélkül, érvényes útlevéllel utazhatnak be Mexikóba turistaként, azaz maximum 180 napra.

Legfrissebb