LESSEN BE A VILÁG LEGROMANTIKUSABB ÜDÜLŐHELYÉRE!

  • külföld
  • 2020.01.06
    15:30
  • travelo.hu
A Maldív-szigeteken fekvő Baros magánsziget ultra luxusmenedéket kínál vendégeinek az Indiai-óceánon. A vendégek 25 perces motorcsónak-túra után érkezhetnek meg ide a Maldív-szigetek nemzetközi repülőteréről – derül ki a Business Insider cikkéből.

A Baros Maldives hetedik éve zsinórban kapta meg „a világ legromantikusabb üdülőhelye" címét. A paradicsomi üdülőhelyre gyakran érkeznek olyan párok is, akik az esküvői fogadalmukat szeretnék újból megerősíteni a hagyományos maldív szertartások szerint.

A Baros több mint 44 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, és az egyik legnépszerűbb üdülőhellyé vált a Maldív-szigeteken. A vendégek 75, különböző típusú villa közül választhatnak, amelyek mindegyike saját fedélzettel, stéggel, napozóágyakkal, bárral, szabadtéri esőzuhannyal rendelkezik, és sokukhoz még saját medence is tartozik. Nézzenek be egy ilyen szálláshelyre:

Létezik olyan épület is, amelynek szabadtéri fürdőszobája is van. Az ilyen deluxe villák árai 863 USD-tól (244 ezer forinttól) kezdődnek éjszakánként két fő számára a főszezonban. És ennél még borsosabb árakat is találhatnak.

A két, újonnan épült Baros lakosztály a legexkluzívabbak közé tartozik az üdülőhelyen. Az árak ezekben éjszakánként 2086 dollár (589 ezer forint) körül mozognak a főszezonban, ezekhez a villákhoz már 24 órás komornyik is jár.

Természetesen számos étkezési lehetőség kínálkozik itt, a finom fogásokat pedig az üdülőhely több romantikus pontján is elfogyaszthatják. A szállodának persze saját luxusjachtja is van, amellyel kalandos tengeri hajókirándulásokra viszik a vendégeket.