Ezek a magyarok kedvenc szállodái

  • szállás
  • 2017.04.12
    11:11
  • szeretlekmagyarorszag.hu
Kiosztottak az utazók véleményei alapján odaítélt Aranycsengő díjakat.

Negyedik alkalommal állította össze a legjobb hazai szálláshelyek listáját az Utazok.hu cégcsoport. „Ez az egyetlen hazai lista, amelynek összeállításába nem szól bele szakmai zsűri, hanem közvetlenül az utazók véleményét tükrözi. Idén több mint 35 ezer szavazat érkezett a szálláshelyekre” – mondta el Szennay András, az Utazok.hu ügyvezető igazgatója.

A legjobb szállás az utazók véleménye alapján – a tavalyi évhez hasonlóan - a bikali Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok lett, a második helyezést a sümegi Hotel Kapitány Wellness, a harmadikat az egerszalóki Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel kapta.

A Puchner Kastélyszálló abszolút győzelmében feltehetőleg sokat nyomott a latba az élménybirtok, ahol szinte életre kel a középkor. A tematikus park korhű épületekkel, kézművesekkel, animátorokkal, színészekkel, lovasokkal repíti a középkor világába a vendégeket, korosztálytól függetlenül.

Az Aranycsengő díjat a fődíj mellett öt kategóriában osztották ki: lehetett szavazni a legromantikusabb, a legjobb ár-érték arányú, az idősebb generáció kedvence, a legbarátságosabb és a leginkább családbarát szálláshelyekre.

Az idei győztesek:

A legromantikusabb szálláshely a párban utazók szavazatai alapján az egerszalóki Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel lett.

Az év családbarát szálláshelye címet idén a Kolping Hotel Spa & Family Resort nyerte el.

A legbarátságosabb kategória nyertese a Hotel Castello Siklós.

Az idősebb generáció által leginkább kedvelt szálláshely az egri Hotel Eger & Park lett.

A legjobb ár-érték arányú kategória nyertese az Orchidea Hotel Lipót.