Mi minden teszi páratlanná a fertődi Esterházy-kastélyt?

  • itthon
  • 2020.12.22
    14:48
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
A fertődi Esterházy-kastély Magyarország legnagyobb barokk-rokokó műemlékeggyüteseként még a leglelkesebb kastélykedvelőket is ámulatba ejti – akárhányszor végigjárhatják, mindig tartogat új érdekességeket számukra. Hogy erről az egyedülálló múzeumi élményről még a járványhelyzetben se maradjanak le az érdeklődők, az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. idegenvezetői rövid helyszíni bejelentkezésekben bemutatják azokat a részleteket, műtárgyakat és a hozzájuk fűződő izgalmas történeketeket, amelyek igazán különlegessé teszik ezt a csodavilágot.

Az idegenvezetőnk a helyszínről jelentkezik rovat legújabb videójából például megtudhatják, hogyan került Mulan Esterházy "Fényes" Miklós csodavilágába. A korábbi videókban pedig a díszudvaron harcoló szörnyetegekkel és a díszlépcsővel kapcsolatos érdekességekről rántják le a leplet az idegenvezetők.

A rovat új videóit rendszeresen közzétesszük a fertődi Esterházy-kastély Facebook-oldalán, Youtube-csatornáján és weboldalán. Ezeket a felületeket mindenkinek érdemes rendszeresen felkeresni, hiszen érdekes és változatos tartalmakat láthatnak rajtuk Eszterházáról.