3+1 kihagyhatatlan virtuális utazás

  • úti tipp
  • 2021.03.24
    12:39
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Az idei tavasz is rendhagyó, kültéri programok és utazások helyett ismét a kreativitásunkra lesz szükség, hogy az otthon eltöltött szabadidő ne váljon unalmassá. A streaming szolgáltatók műsorait már kívülről fújod? Minden puzzle-t és legót kiraktál? Te is várod már, hogy a tavaszi túráknál messzebbre is mehess? Van egy jó hírünk: a kanapédról is utazhatsz! Összegyűjtöttük neked a legérdekesebb virtuális úticélokat, amelyek segítségével eljuthatsz álmaid úticéljára még mielőtt repülőre ülhetnél!

1.Gondoltad volna, hogy múzeumokat is bejárhatsz a kényelmes foteledből? Sétálj végig a világ egyik leghíresebb múzeumán, a New York-i MET-en, és nézd meg Coco Chanel Modernism kiállítását. A keleti történelem iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak Japánba, a Tokyo Fuji Art Museum gyűjteményét megtekinteni.

2.Mindig is vágytál a Central Parkba? Egy angol nyelvű túravezető segítségével bejárhatod a park legkülönlegesebb pontjait és megtudhatsz minden fontos információt például a fekete fehér mozaikról, Wage Cove-ról és a Cherry Hillről.

3.Ha a természetbe vágysz inkább, akkor tegyél virtuális sétát az olasz Amalfi parton, látogass el Indiába és ismerd meg Perut is. Olyan világhírű nemzeti parkokat járhatsz végig, mint a Yosemite,Grand Canyon, de testközelből láthatod a Hawaii-i vulkánokat is.

3+1. Emlékszel még a hétvégi bulikra? A virtuális koncerteknek köszönhetően most házibulit csaphatsz, szigorúan kis létszámban! Március 26-án péntek este 7 órától például az Asahi Super Dry és a Resident advisor virtuális koncertjén fedezheted fel Tokiót. Az estét a 8D zenei élmény teszi még emlékezetesebbé, amiről világhírű nemzetközi DJ-k gondoskodnak. További információ ITT