Az Emirates megduplázza napi járatainak számát a Seychelle-szigetekre

  • hírek
  • 2021.12.17
    15:19
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
A növekvő ünnepi forgalom miatt az Emirates december 24. és 2022. január 9. között megduplázza napi járatainak számát a Seychelle-szigetekre. A kibővült járatkínálat több utazási lehetőséget, rugalmasságot és jobb összeköttetést kínál a szigetországgal. A vakcinaigazolással rendelkező magyar utazóknak mindössze egy negatív PCR-teszre van szükségük, hogy eljussanak az egzotikus úti célra.

Az Emirates jelenleg napi egy járatot üzemeltet a Seychelle-szigetekre, Boeing 777-300ER típusú repülőgépével. A második napi járat elindításának célja, hogy a téli szünetben megnövekedett igényeket kiszolgálja az Indiai-óceán népszerű célállomására irányuló turizmus számára. A Dubajból Mahe-re induló EK707-es járat 10:20-kor indul, és helyi idő szerint 14:55-kor érkezik Mahe-re. A Mahe és Dubaj közötti EK706-os járat Mahe-ről 08:35-kor indul és helyi idő szerint 13:10-kor érkezik Dubajba.

A légitársaság 2022. január 10-től heti 10 járatot, köztük péntekenként, szombatonként és vasárnaponként napi két járatot fog indítani. Jegyeket az emirates.com oldalon, az Emirates értékesítési irodájában vagy utazási irodákon keresztül lehet vásárolni.

A magyar turisták szabadon utazhatnak a Seychelle-szigetekre

Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hogy december 14-től hatályba lép az a Seychelle-szigetekkel kötött egyezmény, amely a vakcinaigazolások kölcsönös elfogadásáról szól. Ennek értelmében a koronavírus ellen beoltott magyar állampolgárok az oltóanyag típusától függetlenül szabadon, karanténkötelezettség nélkül, egy negatív PCR-teszt bemutatásával utazhatnak a Seychelle-szigetekre.

Az Emirates bővülő járatkínálata mellett továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsa, és garantálja utasainak és munkatársainak biztonságát és egészségét. A légitársaság ügyfelei idén még több lehetőséget kapnak az IATA Travel Pass használatára is, amely már az Emirates által kiszolgált 50 repülőtéren használható.

Emellett a légitársaság rugalmas jegyfoglalást vezetett be, a törzsutasok szintén megtarthatják mérföldjeiket, illetve státuszuk is meghosszabbításra került.