OKTÓBER 29-TŐL NOVEMBER 6-IG RETTENTŐEN IZGALMAS HALLOWEENI PROGRAMOK VÁRJÁK A LÁTOGATÓKAT

  • itthon
  • 2022.10.25
    12:39
  • SAJTÓKÖZLEMÉNY
Idén is hátborzongatóan jó élmények várják a halloweeni köntösbe bújt Avalon Park vendégeit. A kilenc napon át tartó programsorozat ideje alatt minden nap más műsorral és tematikával várja a park a pihenni és szórakozni vágyó családokat.

Ebben az évben is megrendezésre kerül a már hagyománnyá vált halloweeni programsorozat a miskolctapolcai Avalon Parkban. A családok idén is mulatságos és sokszínű programokra számíthatnak a megelevenedett kísérteties Avalóniában. A tematikus napokon minden nap más rémségek látogatnak el a parkba, ahol interaktív műsorokkal és játékokkal varázsolják el a kicsiket és nagyokat egyaránt. A tematikus napok mellett a töretlen népszerűségnek örvendő halloweeni programok is visszatérnek, hogy garantált legyen a borzongás mindenki számára.

A park legkreatívabb vendégei tökfaragó versenyen bizonyíthatják ügyességüket, ahol ezúttal is díjazásra kerülnek a legötletesebb helyben faragott alkotások, a legbátrabbak pedig „éjszakai” bátorságpróbán mérettethetik meg magukat a kísérteties erdei környezetben.

Nincs Avalóniában Halloween jelmezverseny nélkül sem, ahol szuper nyereményeket zsebelhetnek be a legrémisztőbb kosztümöt viselők.

A Maya Játszóházboszi házikója idén is nyitva áll a bátor gyerkőcök számára, de a "csokit vagy csínyt" játék és a töklámpás felvonulás sem marad ki a programsorozatból, ahol a gyermekek az egész parkon végiggyalogolva bekopognak a különböző egységekhez ajándék cukorka reményében.

A korábbi évekhez hasonlóan Jack Spenót idén is garantálja a rémisztően jó hangulatot, aki interaktív műsorával szórakoztatja a kicsiket.

A halloweeni programsorozat teljes ideje alatt a szellemvasúttá változott Avelino DOTTO kisvonat minden nap díjmentesen szállítja a vendégeket, így mindenkinek lesz alkalma megtapasztalni a gyermekekkel együtt a kísértetiesen jó vonatozás élményét is!