A Hunguest BÁL Resort lett Magyarország legjobb wellness szállodája

  • hírek
  • 2024.05.23
    14:49
  • sajtóközlemény
A Hunguest Hotels balatonalmádi szállodája nyerte el az Aranynap-díjat ’A Magyarország legjobb wellness szállodája 2023’ kategóriában.

A május 16-án Budapesten megtartott gálán hat magyarországi konferencia- és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2023-as teljesítménye alapján. A rendezvényszervező Day Holiday Kft. a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai partnerségével. Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2023-ban a Varga Tanya Hotel, Konferencia és Szabadidő Központ, Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2023-ban a Hotel Ózon & Luxury Villas superior lett. Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája címet 2023-ban a Novotel Budapest Centrum nyerte el. Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája elismerést 2023-ban a LUA Resort Balatonfüred kapta, Magyarország legjobb wellness szállodája 2023-ban a Hunguest BÁL Resort. A díjalapító nem csupán hoteleket, hanem rendezvényhelyszíneket is díjaz ettől az évtől, közülük kerül ki Magyarország legjobb rendezvényhelyszíne, amely 2023-ban a Millennium Kávéház és Étterem. A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben alakult Day Holiday Kft. 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.

A négy csillagos Hunguest BÁL Resort 2022 júniusában, teljes körű felújítás után nyitotta meg kapuit Balatonalmádiban. A prémium szobák és a lakosztályok szinte mindegyikéből lenyűgöző panoráma nyílik a Balatonra, csakúgy, mint az épület 13. emeleti tetőbárjából. A Hunguest BÁL Resort Event & Conference Centerben a modern technikai eszközökkel felszerelt és természetes fénnyel bíró termek több mint ezer négyzetméteren állnak rendelkezésre. A szálloda beltéri élménymedencéje, szaunavilága, a wellnessrészleg szépségstúdiója, a kültéri pihenőterasz és a relaxációs zóna a kikapcsolódás komplex lehetőségét nyújtja az üzleti utazóknak is.

Legfrissebb