Ünnepélyes keretek között megnyitott a The Three Corners Lifestyle Hotel

  • szállás
  • 2017.09.10
    19:32
  • Turizmus Online
Néhány hónapos próbaüzem után szeptember hetedikén ünnepélyes keretek között megnyílt a The Three Corners Hotels legújabb, négycsillagos budapesti egysége a Hőgyes Endre utcában. A lánc negyedik budapesti szállodája, a Hotel Anna is a napokban kezdi meg működését.

A The Three Corners Lifestyle Hotel átadóünnepségén részt vett a Marie-France André, a Belga Királyság nagykövetasszonya, valamint Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnöke is. A nagykövet asszony beszédében emlékeztetett arra, hogy a belga tulajdonú szállodalánc első egységét öt évvel ezelőtt nyitotta meg Budapesten, ma pedig már négy magyarországi szállodát üzemeltetnek 12 egyiptomi hoteljük mellett.

Könnyid László MSZÉSZ-elnök is kiemelte, hogy „irigylésre méltó” az a tempó, ahogy a belga szállodalánc fejlődik Magyarországon. Az elnök szerint ebből is látszik, hogy van fantázia a magyar turizmusban. Arra is emlékeztetett, hogy a munkaerőhiány miatt milyen nehéz feladat manapság egy profi szállodai csapat összeállítása.

Végezetül Didier Lambrecht, a The Three Corners Hotels vezérigazgatója köszöntötte a vendégeket, majd következett az ünnepélyes szalagátvágás és fogadás.

A hotel 60 szobás, minden szoba tartozéka a nagyméretű ágy, a tágas zuhanyzó és az XL-es méretű, interaktív televízió. Három szobatípusuk közül a Junior lakosztályok kétszintes kialakításukkal szép és tágas környezetet biztosítanak a vendégeknek. A vendégek az egész épületben használhatják az ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolatot. A szobákban a laptopok ráköthetők a tévékészülékre, az éjjeliszekrénynél külön USB-töltő szolgálja a vendégek kényelmét.

A szobaárban benne foglaltatik a reggeli, amelyet hangulatos környezetben fogyaszthatnak el a náluk megszállók. A hotel belső kertjében délután és esténként kávézhatnak, iszogathatnak és ismerkedhetnek a vendégek.

Aki a fárasztó városnézés vagy egy kimerítő üzleti tárgyalás után mozogna egy kicsit, annak a személyzet a szobájába viszi fel a kért fitness eszközt. Aki inkább közösségben izzadna le, azt a kertben álló fittnesspavilon vagy az alagsorban található infraszauna várja.

A hallban kényelmes bútorok és kandalló sugároz családias hangulatot. A szálloda nem csupán az egyéni utasokra, hanem a csoportokra is számít.

A gépkocsival érkező vendégeket 27 parkolóhely várja a mélygarázsban.

Legfrissebb