Amerika új perspektívából

  • külföld
  • 2017.03.01
    13:55
  • travelandleisure.com
A 20 éves Chase Guttman fotós egy drón segítségével fotózta végig az észak-amerikai kontinenst, aminek köszönhetően az államok új arcát mutatta meg.

Az amerikai srác fiatal kora ellenére már elég impozáns "portfólióval" büszkélkedhet. Mire betöltötte a 18-at, az USA összes államában megfordult, azóta pedig egy könyvet is összeállított az utazásairól, amiben új perspektívában mutatja meg a kontinenst. A fotók mindegyike egy drón segítségével készült

Guttman bevallása szerint az államok legnagyobb varázsát kulturális sokszínűsége adja, az utazás során készített fotók segítségével pedig tökéletesen vissza tudja adni ezt a diverzitást - mondta el a Travel + Leisure magazinnak.

A fotókon keresztül Guttman őszintén vall Amerika kulturális és természet kincseiről. Készített drónfotót többek között a Niagara-vízesésről, az állami vásárokról, de Atlantic City kikötőjéről is. "A drónfotókban az a legjobb, hogy oda is elérnek, ahová már a leghosszabb selfie botok és a helikopterek sem, így teljesen új tapasztalatokat szerezhetünk" - tette hozzá Guttman.

Karácsonyfa szállítás Észak-Karolina hegyei között.

Bixby Creek hídja számos autós hirdetésben is feltűnt.

Nehezített közlekedés San Francisco utcáin.

Reggeli ébredezés a ciprus fák alagútjában.

Amikor beindul az élet New York legnagyobb vásárán.

A déli határ Pedroval és híres sombrerojáva.

Extrém sport a vízesés közvetlen közelében.

Üdvözöljük New Jersey-ben!

Atlantic City kikötője egykor az északnyugati szórakoztatás koronaékszere volt.

A Niagara-vízesés Patkó-zuhatagként ismert része.

Fény az óceán végén.

Vízi bungallók Tahitin.