Alice Csodaországban, avagy egy mese megelevenedik

  • szállás
  • 2018.03.10
    14:28
  • turizmus.com
A brightoni Wonderland House Hotel azzal nyeri meg vendégeit, hogy Alice Csodaországban miliőt teremt. A vendégek úgy érzik magukat, mintha a mese elevenedne meg.

A tengerparti luxusház különleges helyszínnel szolgál nagy családi összejövetelekre, luxus babazsúrokra, leánybúcsúztatókra, gyakran pedig vállalati csapatépítő tréningek helyszíne. A tulajdonosok szerint ma már ki kell tűnni valamivel a hotelek rengetegéből, és ezt leginkább a belsőépítészettől és a leleményes lakberendezőktől lehet elvárni. A sok-sok tükör, a bohókás tapéták a csillogó-villogó lépcsőház, az egyedi színes bútorok mind azt a célt szolgálják, hogy aki idejön, elmondhassa magáról, hogy „cool” élményben volt része – adja hírül a www.alltomresor.se. Természetesen az összes luxus szolgáltatás elérhető ebben a hat hálószobás kastélyban, amely nappalival, konyhákkal, fürdőkkel, terasszal és a legújabb technológiai háttérrel várja a vendégeket. Egyszerre 24-en lakhatnak ebben a szó szerint mesés környezetben.

A ház alapját 1565-ben rakták le. Ma már ez Brighton nyüzsgő belvárosa, tele üzletekkel – igazi kis ékszerdoboz. Az inkább panziónak, mint hotelnek nevezhető ház szinte állandóan foglalt, jó előre be kell jelentkezni, ha valaki szobát, vagy ami még gyakoribb, házat akar foglalni. Az üzemeltetők arra törekednek, hogy megelevenítsék a klasszikus mese részleteit, nemcsak a tapéták mintájában, de például abban is, hogy teadélutánokat tartanak, amit mókás készletek és játékszernek ható bútorok tesznek emlékezetessé.