Két új szálláshely kapott családbarát védjegyet

  • szállás
  • 2018.07.10
    15:30
  • turizmus.com
Újabb két szálláshely kapta meg a KidsOasis családbarát védjegyét.

Mindkét szállás különleges a maga nemében. A Szerethető Zöld Ház vendégház 3 szélforgós, a Várgesztesi Villapark pedig 4 szélforgós minősítést kapott.

A Bakonyszücsben található Szerethető Zöld Ház az első olyan vendégház, amelyik megkapta a KidsOasis minősítést. Nevében minden benne van. A tulajdonosok minden részletre ügyeltek a vendégház kialakításakor, ahol egészen nagy családok is kényelmesen elférnek. A három szélforgós minősítéshez szükséges eszközöket beszerezték, így a legkisebbek kényelméről is tudnak gondoskodni.

A Várgesztesi Villapark eddig is megkülönböztetett figyelemmel fordult a családok felé, ám most újabb fejlesztéseket hajtottak végre, amiért kiérdemelték a négy szélforgós minősítést. Egyedülálló a gyerekbarát ház, amiben nagy területen, tematikus díszletekkel teremtettek meg egy játszóbirodalmat, ahol a gyerekek kalózhajóban aludhatnak vagy éppen a dzsungel bambuszain hintázhatnak. Nagy hangsúlyt fektetnek az animációra, így sokkal többször lesz elérhető ez a szolgáltatás is a Villaparkban.